В Україні вперше за 10 років виступить популярний британський гурт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Україні вперше за 10 років виступить популярний британський гурт

В Україні вперше за 10 років виступить популярний британський гурт
Джерело:  online.ua

У липні 2018 року в Києві виступлять легендарні британські електронщики The Chemical Brothers. Вони стануть хедлайнерами фестивалю Atlas Weekend.

Про це повідомили організатори фестивалю в соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Група The Erised готується до сольного концерту в Києві

Також повідомляється, що квитки на фестиваль Atlas Weekend вже надійшли в продаж - абонемент на всі п'ять днів заходу коштує 1500 гривень.

Слід зазначити, що Atlas Weekend в 2018 році буде проходити з 4 по 8 липня в Києві на ВДНГ. Організатори заходу обіцяють зробити в перший день заходу безкоштовний вхід для усіх бажаючих.

Нагадаємо, The Chemical Brothers вже виступали у Києві 10 років тому. За цей час гурт выпустив вісім повноцінних альбомів. Дует був заснований в 1989 році. За роки діяльності музиканти виграли ряд престижних нагород, а їх альбоми неодноразово були відзначені як "золоті" і "платинові".

На рахунку дуету також є чотири "Греммі". Найвідомішими хітами The Chemical Brothers вважаються композиції Believe, Hey Boy, Hey Girl і Galvanize.

Найпопулярніші кліпи The Chemical Brothers:

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в кінці наступного літа в Україні вперше виступить відома американська інді-рок-група Imagine Dragons.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?