«Между нами тает лёд»: у мережі обговорюють новорічний виступ у дитячому садку
Категорія
Україна
Дата публікації

«Между нами тает лёд»: у мережі обговорюють новорічний виступ у дитячому садку

«Между нами тает лёд»: у мережі обговорюють новорічний виступ у дитячому садку
Джерело:  online.ua

В одному з дитячих садків Одеси пройшло незвичайне новорічне свято, на якому Дід Мороз виконав веселий танець під хіт українських реперів "Между нами тает лед".

Відповідне відео було опубліковано в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Хряк дю Солей": епічна "сутичка" між чоловіком і свинею на даху вантажівки

Автор поста висловила обурення з приводу дивного виступу головного героя дитячого свята. Вона назвала креативний танець Діда Мороза "трешем".

При цьому більшості користувачам соцмережі сподобався танець Діда Мороза. Вони написали, що і самі відвідали б таке свято, тим більше, що діти у ролику виглядали дуже задоволеними.

"Дуже креативно і весело!", "Хоч щось нормальне, з душею!", "Супер Дід Мороз! Молодець!", "Досить хороводи нудні водити! Головне, що дітям подобається!", - написали користувачі соцмережі.

В обговоренні взяли участь і ті, хто підтримав автора поста. Вони відзначили, що Дід Мороз вийшов дуже сучасним, але його танець більше підходить для нічного клубу, а не для дитячого свята.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що брати Клички в образах Дідів Морозів привітали українців зі святами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?