Куди піти в Києві на новорічні свята: найцікавіші виставки
Категорія
Культура
Дата публікації

Куди піти в Києві на новорічні свята: найцікавіші виставки

Куди піти в Києві на новорічні свята: найцікавіші виставки
Джерело:  online.ua

Напередодні новорічних свят багато киян та гостей української столиці задаються питанням - як цікаво провести вихідні. ONLINE.UА підготував для вас список цікавих виставок, які будуть проходити в Києві на Новий рік, щоб ви знали, як можна організувати святкову "культурну програму".

Читайте також: В Україні вперше за 10 років виступить популярна британська група

Виставка Дар'ї Кольцової - "Птахи і квіти"

Нова виставка Дар'ї Кольцової, яка є однією з найсміливіших і цікавих молодих українських художниць, буде проходити з з 21 грудня по 20 січня в Port Creative hub. На виставці будуть представлені нові роботи Дар'ї у вигляді керамічних скульптур і чорно-білих колажів, які були створені з ксерокопій тіла художниці. На виставці Кольцової ви зможете зануритися в світ перфомансу та унікальних інсталяцій.

Виставка Марії Примаченко - "Невидиме"

Виставка Примаченко буде проходити з 21 грудня по 21 січня в музеї Тараса Шевченко. На цей раз автор картин вирішила дивувати глядачів нестандартним проектом - вона покаже зворотні сторони своїх робіт, які не менш цікаві і захоплюючі, ніж їх лицьова сторона.

Виставка реформаторів українського мистецтва - "Бойчукізм"

"Бойчукізм" вважається однією з найбільш очікуваних виставок року. Вона буде проходити з 7 грудня по 21 січня в Мистецькому Арсеналі. Організатори заходу обіцяють дивувати глядачів картинами знаменитих на увесь світ українських діячів мистецтва, Михайла Бойчука, Івана Падалки, Сергія Колоса, які на початку 20-го століття підкорили Європу так званим українським монументалізмом.

Креативна виставка авангардного мистецтва Харкова - "Місто Ха"

Героями цієї виставки стануть зірки харківської сцени, молоді художники і фотографи. У їх числі: Борис Михайлов, Сергій Братков та Павло Маков, Гамлет Зіньковський, Роман Мінін, Аліна Клейтман і інші. Виставку "Місто Ха" присвятили Харкову, так як саме це українське місто вважається генератором креативних ідей, якими вражають весь світ місцеві діячі мистецтв. Виставка "Місто Ха" буде проходити з 16 грудня по 18 лютого в Національному художньому музеї.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що група The Erised готується до сольного концерту у Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?