Українська шахістка встановила історичний рекорд у Facebook
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська шахістка встановила історичний рекорд у Facebook

Українська шахістка встановила історичний рекорд у Facebook
Джерело:  online.ua

Резонансний пост української шахістки Анни Музичук у Facebook, в якому вона оголосила бойкот чемпіонату світу в Саудівській Аравії, став найпопулярнішою публікацією в українському сегменті соцмережі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Анни Музичук в соціальній мережі.

Читайте також: Анна Музичук - Жонг Тань: результат суперфіналу Чемпіонату світу

За кілька днів після публікації, пост Музичук зібрав понад 19 тисяч коментарів і понад 153 тисяч лайків. Також цією публікацією поділилися понад 70 тисяч користувачів соцмережі.

У своїй публікації шахістка пояснила, що відмовляється брати участь в чемпіонаті світу в Саудівській Аравії, так як не бажає грати за чиїмись правилами, а саме не носити абайю, не ходити з супроводом на вулицю і взагалі не відчувати себе вторинною істотою.

Анна підкреслила, що буде боротися за свої принципи до кінця, хоч і доведеться заплатити за них велику ціну, втративши свої чемпіонські титули.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що французький журнал заплатить 100 тисяч євро за публікацію фото оголеної Кейт Міддлтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?