Марчук назвав терміни закінчення конфлікту на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Марчук назвав терміни закінчення конфлікту на Донбасі

Марчук назвав терміни закінчення конфлікту на Донбасі
Джерело:  online.ua

Гібридна війна Росії проти України на Донбасі не затягнеться на 25 років, як це сталося в Нагірному Карабасі.

Про це представник України в ТГК Євген Марчук розповів в інтерв'ю одному з українських ЗМІ, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Переговорщик назвав дев'ять важливих речей про війну на Донбасі

За словами парламентера, конфлікт на Донбасі відрізняється від ситуації в Карабасі, Ірландії, Колумбії, Палестині, незважаючи на схожості. "В тих конфліктах немає ядерного гравця, який є іноземною державою", - підкреслив він.

Марчук розповів, що, хоча проти Росії і задіяли ряд санкцій, обмежень, РФ "випередила захід" розривом великих угод, які гарантують мир і стабільність.

"Вийшла з договору про звичайні збройні сили в Європі, наплювала на Будапештський меморандум, - прояснив політик. - З одного боку, санкції дуже негативно впливають на Росію, а з іншого боку, вони, закусивши вудила, пішли на динамізацію військового компонента. Також привчають населення, що для них це ж не проблема, - це ж "вороги" кругом, тобто насадження формули "оточеної фортеці" - потрібно все терпіти".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в РНБО розповіли, що Росія може почати повномасштабні військові дії проти України в будь-який момент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?