Миттєвості 2017: від першої телефонної розмови Порошенко з Трампом до звільнення заручників
Категорія
Україна
Дата публікації

Миттєвості 2017: від першої телефонної розмови Порошенко з Трампом до звільнення заручників

Миттєвості 2017: від першої телефонної розмови Порошенко з Трампом до звільнення заручників
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента України Петра Порошенко Святослав Цеголко опублікував на своїй сторінці у Facebook "Миттєвості 2017", зафіксовані президентськими фотографами, повідомляє ONLINE.UA.

На світлинах зображені найпам'ятніші моменти 2017 року, від першої телефонної розмови з Трампом одразу після його обрання, до звільнення заручників перед Новим Роком. Як зазначив прес-секретар, деякі з цих світлин публікуються вперше.

Читайте також: Порошенко назвав кращі українські пісні 2017 року

(фото Михайла Палінчака)

Президент України Петро Порошенко разом з Президентом Словацької Республіки Андреєм Кіскою взяв участь у символічній церемонії відкриття дверей до Європи на словацько-українському кордоні з нагоди запровадження безвізового режиму між Україною та країнами Шенгенської зони, Ужгород, Україна, 11 червня 2017 року. 

(фото Михайла Палінчака)

Зустріч віч-на-віч Президента України Петра Порошенко з Федеральним Канцлером Німеччини Ангелою Меркель у резиденції Федерального уряду ФРН – Замку Месеберг, м. Ґранзее, Німеччина, 20 травня 2017 року. 

(фото Миколи Лазаренка)

Перед початком офіційного прийому Президентом Фінляндської Республіки Саулі Нііністьо в ході першого за 11 років офіційного візиту до Фінляндії. 24 січня 2017 року,Фінляндія,м.Гельсінкі. 

(фото Михайла Марківа)

На відкритті виставки «IN PROGRESS. Дрес-код України доби Незалежності» у Києві. Куратором проекту стала мистецтвознавець та історик моди Зоя Звиняцьківська.15 червня 2017 року. 

(фото Михайла Палінчака)

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, Заступник Глави АПУ Костянтин Єлісєєв та керівник департаменту зовнішньої політики та європейської інтеграції АПУ Ігор Жовква очікують на Президента України перед початком зустрічі з делегацією Національного демократичного інституту США на чолі з Головою Ради директорів цієї організації, колишнім Державним секретарем США Мадлен Олбрайт, Київ, Україна, 16 червня 2017 року. 

(фото Михайла Марківа)

Традиційний щорічний прийом для іноземних дипломатичних представництв та міжнародних організацій. Київ, 16 січня 2017 року. 

(фото Михайла Палінчака)

Президент України Петро Порошенко разом з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель відвідали місце трагедії, яка сталася в центрі західного Берліну 19 грудня 2016 року та вшанували пам'ять загиблих під час теракту, Берлін, Німеччина, 30 січня 2017 року. 

(фото Михайла Палінчака)

Зустріч Президента України Петра Порошенко з Прем’єр-міністром Французької Республіки Едуардом Філіппом, Париж, Франція, 26 червня 2017 року. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?