У США розповіли, якою б була війна з Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

У США розповіли, якою б була війна з Росією

У США розповіли, якою б була війна з Росією
Джерело:  Голос Америки

З'явився прогноз перебігу подій у разі, якщо Росія б почала війну проти рівного їй суперника, - наприклад, США чи іншої країни НАТО.

Про це розповіли аналітики американського стратегічного дослідницького центру RAND, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Голос Америки.

Читайте також: У США зробили тривожний прогноз по війні з Північною Кореєю

Дослідники стверджують, що лідери РФ усвідомлюють ймовірні несприятливі наслідки початку тривалого конфлікту проти рівного або майже рівного суперника. Так, подібна війна могла б розв'язатися внаслідок непорозуміння або зміни влади в кожній із зазначених країн на більш агресивну і менш обережну.

В аналізі наводяться дані про те, що російська оборона заснована на інтегрованій протиповітряній обороні, укріпрайонах і буферних країнах, що дозволить виграти час і простір для реагування на потенційні удари або наступальні операції.

Крім іншого, через слабкість неядерних збройних сил Росії в разі тривалого протистояння армія РФ буде вдаватися до асиметричних і непрямих відповідей у різних вимірах ведення бою.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представник України в ТГК Євген Марчук розповів про терміни закінчення війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?