На Європу обрушився потужний шторм: з'явилися відео та дані про жертви
Категорія
Світ
Дата публікації

На Європу обрушився потужний шторм: з'явилися відео та дані про жертви

На Європу обрушився потужний шторм: з'явилися відео та дані про жертви
Джерело:  online.ua

На північну і західну частину Європи обрушився потужний шторм Елеонор, внаслідок якого загинуло вже щонайменше три людини.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AFP.

Чайте також: Найпотужніші урагани 2017 року: в NASA показали візуалізацію

"Складна циклонічна погода на заході Європи вже наробила збитків у Франції, Німеччині, Нідерландах, Бельгії, Швейцарії. Циклон потужний і тисне, на півдні - антициклон і також чинить опір. Протистояння різних атмосферних тисків, а також величезні контрасти температури повітря - все це зробило сприятливими умови для ураганного вітру", - підкреслила відома українська синоптик Наталія Діденко. За її словами, Україну шторм не зачепить.

Відзначається, що в Іспанії в Країні Басків великою хвилею змило дві людини. У Франції 21-річний спортсмен загинув через падіння дерева в Альпах. У центральній Швейцарії сильний вітер перекинув залізничний вагон, через що постраждало вісім чоловік.

У Франції через Елеонор залишаються без світла сотні тисяч будинків. У ряді департаментів країни оголошено про небезпеку, - в найближчі дні пориви вітру можуть досягати 200 км/год.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Європу обрушувався ураган Герварт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?