У січні музеї Києва влаштовують дні відкритих дверей
Категорія
Культура
Дата публікації

У січні музеї Києва влаштовують дні відкритих дверей

У січні музеї Києва влаштовують дні відкритих дверей

Нема коли сумувати та сидіти вдома, коли навколо стільки цікавого. У січні музеї Києва влаштовують дні відкритих дверей та запрошують киян та гостей столиці долучитися до мистецтва та ознайомитися з експозиціями.

Про це повідомляє « Типовий Київ », передає ONLINE.UA.

Безкоштовно відвідати столичні музеї можна в такі дні:

4 січня свої двері відкриє Музей видатних діячів української культури Лесі Українки, М. Лисенка, П. Саксаганського, М. Старицького, який знаходиться на вул. Саксаганського, 97/95б/95.

9 січня можна буде безкоштовно відвідати Музей-майстерню І. Кавалерідзе, за адресою Андріївський узвіз, 21.

Для тих, хто не зможе побувати 4 січня у Музеї видатних діячів української культури Лесі Українки, М. Лисенка, П. Саксаганського, М. Старицького, це можна буде зробити у четвер, 18 січня.

Читайте також: Куди піти в Києві на новорічні свята: найцікавіші виставки

25 січня 2018 року безкоштовно можна буде відвідати одразу декілька музеїв: Меморіальний будинок-музей Т. Г. Шевченка (вул. Вишгородська, 5), Національний музей Тараса Шевченка (буд. Т. Шевченка, 12) та Історико-меморіальний музей Михайла Грушевського на вулиці Паньківська, 9.

У п’ятницю, 26 січня день відкритих дверей влаштовують такі музеї:

- Музей української діаспори (вул. Московська, 40б);

- Національний історико-архітектурний музей «Київська фортеця» (вул. Госпітальна, 24а);

- Музей театрального, музичного та кіномистецтва України (вул. Лаврська, 9, к. 26);

- Музей партизанської слави (вул. Славгородська, парк Партизанської слави).

28 січня одразу 4 музеї запрошують киян відвідати свої експозиції: Літературний-меморіальний музей-квартира П. Тичини на вулиці Терещенківська, 5, Літературний-меморіальний музей Максима Рильського (вул. М. Рильського, 7), Літературно-меморіальний будинок-музей М. Заньковецької, який знаходиться на вулиці В. Васильківська, 121 та Національний художній музей України (вул. Грушевського, 6).

У понеділок, 29 січня завітайте на день відкритих дверей до Національного музею історії України (вул. Володимирська, 2), Музею театрального, музичного та кіномистецтва України на вулиці Лаврській, 9 та до Музею гетьманства (вул. Спаська, 16б).

В останній день січня, безкоштовно можна буде відвідати такі музеї:

- Національний музей літератури України (вул. Б. Хмельницького, 11);

- Літературно-меморіальний будинок-музей Т. Г. Шевченка (вул. Т. Шевченка, 8а).

Крім того, на постійній основі працюють безкоштовно Музей вторсировини (вул. Сагайдака, 112) та Музей каналізації (Харківське шосе, 50а).

Як повідомляв ONLINE.UA, на фестивалі у Москві зірвали показ фільму про війну в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?