Резонансне вбивство правозахисниці під Києвом: з'явилися нові деталі і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Резонансне вбивство правозахисниці під Києвом: з'явилися нові деталі і відео

Резонансне вбивство правозахисниці під Києвом: з'явилися нові деталі і відео
Джерело:  online.ua

Співробітники правоохоронних органів проводять поквартирний та побудинковий обхід будинків в населених пунктах навколо Демидова Київської області, де в річці знайшли тіло юристки Ірини Ноздровскої.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр Нацполіціі.

Читайте також: Вбивство правозахисниці під Києвом викликало протести: опубліковано відео

Відзначається, що родичі Ноздровскої поки не пов'язують загибель юристки з резонансною справою про ДТП, в якій загинула її сестра.

Колишній цивільний чоловік жінки Віталій Сергєєв розповів ТСН, що він разом з іншими її близькими зараз підозрюють всіх.

"За словами знаю, що вона була в сережках, в одному ліфчику. З іншого боку траси, що веде на Димер, знайшли поясок від дублянки. А шкарпетки я сам знайшов, я їх пізнав. Вони були далеко, метрів 400", - розповів він про пошуки на місці подій.

Як повідомляв ONLINE.UA, оголене тіло 38-річної Ірини Ноздровскої виловили з річки в Вишгородському районі Київщини 1 січня.

За даними експертизи, правозахисниця померла через отримання численних колото-різаних ран. Так, в річку її кинули вже мертвою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?