Суперечить здоровому глузду: Саакашвілі різко відреагував на вирок суду Грузії
Категорія
Політика
Дата публікації

Суперечить здоровому глузду: Саакашвілі різко відреагував на вирок суду Грузії

Суперечить здоровому глузду: Саакашвілі різко відреагував на вирок суду Грузії
Джерело:  online.ua

Вирок, який 5 січня винесли в суді Грузії проти екс-президента, лідера українського "Руху Нових сил" Міхеїла Саакашвілі, є незаконним і позбавлений здорового глузду.

Про це політик написав на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Луценко остаточно забрехався: Саакашвілі прокоментував можливість екстрадиції

Саакашвілі написав, що використовував у справі вбивства керівника департаменту Об'єднаного грузинського банку Сандро Гиргвліані законне право президента на помилування, яке також використав і щодо 133 екс-військових.

Так, оскільки вирок був винесений саме в цій справі, Саакашвілі вважає, що за п'ять років розслідування влада Грузії не знайшла інших приводів засудити його - не виявили ні фактів корупції, ні інших правопорушень.

Також політик порівняв вирок в Грузії з судовою справою проти нього в Україні. "Олігархічні влади в Україні і Грузії діють синхронно і в повній координації одна з одною проти мене", - зазначив він.

Крім іншого, Саакашвілі пообіцяв продовжити "свою боротьбу", "що б Путін, Порошенко і Іванішвілі і весь пострадянський олігархат не робили".

Як повідомляв ONLINE.UA, в суді Грузії вирішили, що Міхеїл Саакашвілі помилуванням чотирьох засуджених у справі вбивства Гиргвліані створив правовий важіль для умовно-дострокового звільнення ув'язнених.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?