«Опера на льоду» у Києві: 5 причин піти на новорічне шоу
Категорія
Культура
Дата публікації

«Опера на льоду» у Києві: 5 причин піти на новорічне шоу

«Опера на льоду» у Києві: 5 причин піти на новорічне шоу
Джерело:  online.ua

13 січня 2018 року в Палаці Спорту відбудеться новорічне шоу «Опера на льоду» за участю зірок фігурного катання. Ми вирішили розповісти чому варто піти на льодове шоу.

1. У постановці візьме участь олімпійський чемпіон Європи та світу - Бріан Жубер, який виступав в одиночному катанні. У 2007 році Жуберу вдалося виграти чемпіонат світу в Токіо. Бріан став другим французом, який за останні сорок років завоював настільки високий титул.

2. Танцювальні номери і найскладніші елементи спортивного катання виконають і українські фігуристи. Акробатичні трюки під куполом палацу, будуть виконані без страхування, в супроводі відео-проекцій на льоду та екрані.

3. Маштабні декорації відтворять в залі атмосферу розкішного оперного театру. Глядачі перенесуться в зал епохи Відродження, в палаци Європи XVIII-XIX століть, в квітучі луги і на блискучі хвилі теплого моря.

4. Акомпануватиме шоу буде оркестр «НАОНИ». Плануються попурі світових музичних шедеврів: «Лускунчик» Чайковського, «Ромео і Джульєтта» Прокоф'єва, «Кармен» Бізе, «Арія цариці ночі» з опери «Чарівна флейта» Моцарта та інші.

5. Яскраві емоції від новорічного шоу «Опера на льоду» надовго залишаться в пам'яті глядачів.

Раніше ONLINE.UA підготував підбірку найцікавіших подій, які відбудуться у Києві 6-8 січня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?