Українська тенісистка перемогла на турнірі WTA в Брісбені: опубліковано відео фіналу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська тенісистка перемогла на турнірі WTA в Брісбені: опубліковано відео фіналу

Українська тенісистка перемогла на турнірі WTA в Брісбені: опубліковано відео фіналу
Джерело:  online.ua

Відома українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла на турнірі Жіночої тенісної асоціації в австралійському Брісбені. Перша ракетка України обіграла суперницю з Білорусії Олександру Сасновіч з рахунком 6:1.

Відео фінального матчу Світоліной і Сасновіч на турнірі WTA опубліковано в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Світоліна претендує на звання тенісистки року

На турнірі WTA українська спортсменка брала участь під номером 3. Фінальний матч тривав 1 годину і 7 хвилин. Перший сет Світоліна виграла з рахунком 6:2, а другий - 6:1, віддавши суперниці лише передостанній гейм.

Слід додати, що успіх Світоліной на змаганнях категорії Premier приніс їй більше 190 000 доларів призових і 470 рейтингових очок, які дозволять українській спортсменці піднятися на четверту сходинку в світовому рейтингу WTA.

З впевненою перемогою на турнірі Еліну Світоліну привітав президент України Петро Порошенко. На своїй сторінці в соцмережі він написав, що пишається тенісисткою, побажавши їй нових перемог в 2018 році.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Еліна Світоліна знялася в еротичній фотосесії для авторитетного чоловічого журналу XXL.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?