Підвищення пенсій українським військовим: в Кабміні назвали дату
Категорія
Економіка
Дата публікації

Підвищення пенсій українським військовим: в Кабміні назвали дату

Підвищення пенсій українським військовим: в Кабміні назвали дату
Джерело:  online.ua

Українським військовим пенсія буде підвищена з 1 січня 2018 року, недивлячись на те, що Верховна Рада ще не прийняла відповідний законопроект.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, передає ONLINE.UA з посиланням на офіційний урядовий портал.

Читайте також: В Україні почали по-новому нараховувати пенсії: з'явилися деталі

Відзначається, що законопроект про підвищення пенсій військовослужбовцям вже розроблений і направлений на розгляд в РНБО. Після цього буде проведено голосування у Верховній Раді за затвердження документа, але незалежно від того, коли це станеться, пенсії українським військовим будуть перераховані заднім числом, починаючи з 1 січня.

Раніше в Кабміні повідомляли, на скільки будуть підвищені пенсії військовим в Україні. В середньому сума підвищення становитиме 1,5 тисячі гривень. При цьому перерахунок буде здійснюватися в індивідуальному порядку, залежно від стажу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в 2018 році середні зарплати в Україні виростуть до 10 тисяч гривень, а середні пенсії підвищаться на 900 гривень і складуть 2787 грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?