Відомі українські зірки роздяглися для фірмового календаря XXL
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомі українські зірки роздяглися для фірмового календаря XXL

Відомі українські зірки роздяглися для фірмового календаря XXL
Джерело:  online.ua

Авторитетний чоловічий журнал XXL випустив пікантний настінний календар на 2018 рік, сторінки якого прикрасили відомі українські зірки. У еротичній фотосесії для нього взяли участь найкрасивіші українки, які в "гарячих" образах позують на сторінках календаря.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал видання XXL.

Читайте також: Українські політики як персонажі "Гри престолів": з'явився сатиричний календар

Обкладинку фірмового календаря XXL прикрасила екс-ведуча шоу "Орел і решка" Регіна Тодоренко. Крім неї в пікантній фотосесії взяли участь: співачка Альона Омаргалієва, ведуча телеканалу ICTV Даша Селфі, Вікторія з групи "НеАнгели", модель Катерина Кримська, Світлана Тимошевська, Наталія Вальдовская, Анна Родіонова, Дарія Кравець, Єлизавета Ястремська та Ольга Амброскіна.

Зйомки для пікантного календаря XXL на 2018 рік проходили у вересні, в одному з кращих готелів Туреччини. Автором кадрів став відомий фотограф Віталій Руденко, який провів фотосесію зіркових українок в кращих традиціях чоловічого глянцю.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські рятувальники випустили зворушливий календар на 2018 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?