У процесорах Intel виявлена ​​критична уразливість
Категорія
Технології
Дата публікації

У процесорах Intel виявлена ​​критична уразливість

У процесорах Intel виявлена ​​критична уразливість

На компанію Intel масово почали подавати в суд через виявлену критичну уразливість в процесорах, яка відкриває доступ хакерам до персональних даних і паролів користувачів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал Gizmodo.

Читайте також: Intel йде з України: стали відомі деталі

Першу позовну заяву на Intel було подано 3 січня 2018 року. Пізніше були зареєстровані ще два позови. Позивачі звинувачують компанію в тому, що їх вчасно не сповістили про проблему, яка робить процесори дефектними.

У компанії не заперечують, що в процесорах дійсно присутня критична уразливість. У своє виправдання в Intel запевнили, що випустили всі необхідні оновлення для своїх продуктів, випущених протягом останніх п'яти років.

Слід додати, що глава корпораціі Intel Брайан Кржаніч продав більшу частину своїх акцій, дізнавшись про критичну уразливість в процесорах. Західні інсайдери повідомляють, що Кржаніч нібито навмисне продав акції на суму $24 млн, дізнавшись про прийдешній скандал.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Apple визнала, що всі пристрої компанії схильні до двох видів вразливостей процесорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?