"Настав час": Кім Чен Ин зробив обнадійливу заяву по Південній Кореї
Категорія
Світ
Дата публікації

"Настав час": Кім Чен Ин зробив обнадійливу заяву по Південній Кореї

"Настав час": Кім Чен Ин зробив обнадійливу заяву по Південній Кореї
Джерело:  ЦТАК

Глава Північної Кореї Кім Чен Ин розпорядився створити необхідні умови для поліпшення відносин з Південною Кореєю. Він вважає, що настав час для об'єднання корейського народу і припинення нарощування напруженості на Корейському півострові.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на північнокорейське агентство ЦТАК.

Читайте також: КНДР оголосила загрозливі плани на 2018 рік

У своїй заяві Кім Чен Ин підкреслив, що Північній Кореї потрібно рішуче дотримуватися політики на об'єднання з Південною Кореєю. Він закликав владу Сеула вирішити кризу спільними зусиллями без залучення посередників.

Також у неділю, 7 січня, стало відомо, що Північна Корея визначила склад делегації на переговори з Південною Кореєю щодо участі в Олімпісйкіх іграх. Переговори заплановані на 9 січня - вони стануть першими офіційними переговорами між Пхеньяном і Сеулом за останні два роки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Південна і Північна Кореї домовилися провести переговори на високому рівні, щоб обговорити участь КНДР в зимових Олімпійських іграх і інші шляхи поліпшення відносин між країнами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?