"Молитва на Різдво": український військовий написав зворушливу колядку про АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

"Молитва на Різдво": український військовий написав зворушливу колядку про АТО

"Молитва на Різдво": український військовий написав зворушливу колядку про АТО
Джерело:  online.ua

Боєць Нацгвардії Зіновій Медюх в рамках проекту "Пісні Війни" написав і виконав сучасну колядку про АТО під назвою "Молитва на Різдво". Разом з ним зворушливу пісню виконала українська співачка Оксана Муха та відомий акапельний музичний колектив "Піккардійська Терція".

Відео до сучасної колядці про АТО опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі президент України Петро Порошенко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Американські військові виконали український "Щедрик": опубліковано відео

Український голова висловив подяку автору пісні, яка вразила його до глибини душі. Він закликав українців в Різдво віддати шану військовим, завдяки яким є можливість відзначати свята в мирі та затишку.

Зіновій Медюх написав "Молитву на Різдво" ще в 2016 році, коли повертався з передової додому.

"Їхав додому і думав про всіх тих хлопців, які залишаються захищати нашу землю при 20-градусних морозах, в той час, коли на мирній території усі родинами збираються за святковими столами. Їм, у першу чергу, ця пісня і присвячується", - згадує історію колядки воїн-бард.

Слід додати, що "Молитва на Різдво" стала шостим синглом в альбомі проекту "Пісні Війни", який був написан українськими захисниками. До проекту приєдналися багато українських артистів, в числі яких лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, співаки Арсен Мірзоян і Павло Табаков.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше жителі Канади зворушливо привітали українців з Новим роком і Різдвом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?