Біля узбережжя Китаю сталася серйозна аварія: зникли безвісти 32 людини
Категорія
Світ
Дата публікації

Біля узбережжя Китаю сталася серйозна аварія: зникли безвісти 32 людини

Біля узбережжя Китаю сталася серйозна аварія: зникли безвісти 32 людини
Джерело:  online.ua

Увечері 6 січня біля гирла річки Янцзи, яке знаходиться біля східного узбережжя Китаю, сталася серйозна аварія - нафтовий танкер зіткнувся з суховантажем, в результаті чого виникла пожежа.

Про це повідомили у Міністрестві транспорту КНР, передає ONLINE.UA з посиланням на CGTN.

Читайте також: У Чорному морі зазнав катастрофи корабель з Росії з українцями на борту

Відзначається, що нафтовий танкер зареєстрований в Панамі, він належить іранської компанії. На судні перевозилося більше 135 тонн нафтового конденсату, частина якого після аварії витекла в воду. Також на борту танкера знаходилися 32 члени екіпажу, які після зіткнення з суховантажем зникли безвісти.

На суховантажі CF CRYSTAL перевозилося 64 тонни зерна, а на йогу борту перебувало більш 20 членів екіпажу. Всіх людей з цього судна було врятовано.

Влада Китаю направила на місце події очисне судно, щоб не допустити екологічної катастрофи, так як після зіткнення нафтовий танкер загорівся, а на місці НП утворилася велика нафтова пляма.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ВМС Аргентини припинили рятувальну операцію з порятунку членів екіпажу підводного човна "Сан-Хуан", який зник в листопаді 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?