Популярний британський співак зняв зворушливий кліп у Києві: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярний британський співак зняв зворушливий кліп у Києві: опубліковано відео

Популярний британський співак зняв зворушливий кліп у Києві: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий британський співак Калум Скотт випустив новий кліп на пісню "You Are The Reason", який був знятий у Києві. За першу добу після прем'єри відеоролик переглянули майже 1,5 млн користувачів мережі.

Відео кліпу Скотта було опубліковано на його офіційній сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Популярний хіт українського гурту підкорив жителів Китаю: опубліковано відео

У коментарях до кліпу Калум Скотт зізнався, що цей ролик має для нього велике значення. Він розповів, що зйомки кліпу проходили в листопаді 2017 року в українській столиці, але не розсекретив причину того, чому вибрав для свого музичного ролика саме Київ.

У відео можна побачити головні пам'ятки української столиці: Майдан, пам'ятник Тарасу Шевченку, Софійський собор, Хрещатик, академічний театр опери і балету. За сценарієм ролика співак просто прогулюється вечірнім Києвом, виконуючи свою ліричну пісню.

Нагадаємо, Калум Скотт прославився після перемоги на шоу талантів "Mail's Star Search". Його дебютний кліп на пісню "Dancing On My Own" набрав в мережі більш ніж 230 млн переглядів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний американський співак Джастін Тімберлейк вразив мережу новим кліпом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?