У Стокгольмі пролунав потужний вибух, є загиблі: з'явилися перші фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Стокгольмі пролунав потужний вибух, є загиблі: з'явилися перші фото і відео

У Стокгольмі пролунав потужний вибух, є загиблі: з'явилися перші фото і відео
Джерело:  online.ua

У неділю, 7 січня, в Стокгольмі недалеко від метро пролунав потужний вибух. Внаслідок події поранено двоє людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт поліції Стокгольма.

Читайте також: Теракт на автовокзалі в Нью-Йорку: з'явилися подробиці і відео

Правоохоронці повідомили, що вибух в столиці Швеції стався опівдні за київським часом. Причиною вибуху став невідомий предмет, який 60-річний чоловік підняв із землі.

Відзначається, що цей предмет вибухнув прямо в руках у чоловіка, в результаті чого він отримав серйозні травми і у важкому стані був екстрено госпіталізований в клініку. Постраждала також 45-річна жінка, яка знаходилася поблизу чоловіка під час вибуху.

На місце прибула поліція і вибухотехніки. Місце події оточене, станція метро Ворбю перекрита. За даними місцевих ЗМІ, причиною вибуху в Стокгольмі стала ручна граната - цю інформацію поки що не підтвердили в поліції.

Пізніше в поліції Стокгольму повідомили, що чоловік, поранений під час вибуху, помер від отриманих травм.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в грудні 2017 року у центрі Санкт-Петербурга стався теракт, в результаті якого постраждали 13 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?