Резонансне вбивство правозахисниці під Києвом: в МВС розкрили деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Резонансне вбивство правозахисниці під Києвом: в МВС розкрили деталі

Резонансне вбивство правозахисниці під Києвом: в МВС розкрили деталі
Джерело:  online.ua

Розслідування резонансного вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської під Києвом триває навіть під час свят. До нього залучені 300 співробітників Нацполіціі.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС.

Читайте також: Резонансне вбивство правозахисниці під Києвом: з'явилися нові деталі і відео

Яровий під час наради з начальником кримінальної поліції В'ячеславом Аброськіним підкреслив, що тримає на особистому контролі процес розслідування вбивства Ноздровської. Він уточнив, що слідство розглядає усі чотири версії події - вбивство на тлі професійної діяльності правозахисниці, ДТП, хуліганство і згвалтування.

На сьогоднішній день слідству вже вдалося повністю відтворити маршрут Ноздровской в день її вбивства. Процес встановлення свідків трагедії триває.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що поліція встановила причини смерті Ірини Ноздровської.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?