У столиці Франції померла переможниця "Євробачення"
Категорія
Світ
Дата публікації

У столиці Франції померла переможниця "Євробачення"

У столиці Франції померла переможниця "Євробачення"
Джерело:  Le Figaro

У неділю, 7 січня, в Парижі померла відома французька співачка Франс Галль, яка в 1965 році була переможницею "Євробачення". Галль померла у віці 70 років. Причиною її смерті став рак.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Le Figaro.

Читайте також: У США померла відома російська актриса

За даними джерела, Франс Галль вже кілька років боролася з онкологічним захворюванням. В середині грудня 2017 роки її стан різко погіршився - вона була госпіталізована в реанімацію. За кілька днів до смерті співачка впала в кому. Франс Галль померла, так і не прийшовши до тями.

Нагадаємо, Франс Галль прославилася в 1965 році, коли перемогла в Люксембурзі на вокальному конкурсі "Євробачення" з піснею "Poupee de Cire, Poupee de Son". На той момент співачці було менше 18-ти років, але такий юний вік не завадив Франс підкорити міжнародне суспільство. За свою музичну кар'єру Галль випустила вісім альбомів, останній з яких вийшов в 1996 році. Після цього співачка офіційно покинула сцену.

Популярні пісні Франс Галль - відео:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше переможець "Євробачення-2017" Сальвадор Собрал переніс складну операцію на серці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?