Кіркоров опинився в центрі нового скандалу: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кіркоров опинився в центрі нового скандалу: з'явилося відео

Кіркоров опинився в центрі нового скандалу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Популярний російський співак Філіп Кіркоров знову потрапив у скандал - він образив фанатку, яка підійшла до нього в Майамі і попросила автограф.

У мережі опублікували відео, яке записала ображена фанатка, вимагаюча вибачень за хамство від Кіркорова, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Любитель чужого: Кіркоров обурив соцмережу танцями під хіт української групи, з'явилося відео

На кадрах відображено, як жінка переслідує Кіркорова, вимагаючи від нього вибачень. Вона вважає, що артист не мав права ображати її в присутності чоловіка і 9-річного сина.

"Хто вам дав право обзивати мене, посилати мого чоловіка при моєї дитині на три букви? Вибачтеся, скажіть, що ви були неправі, ви ж чоловік! Ну все, Філя, я на вас до суду подам. Ви любите на все газетки в суд подавати, а я на вас подам за те, що ви мене образили", - пригрозила ображена фанатка Кіркорову.

У свою чергу співак не реагував на переслідування і звернення на свою адресу. Після інциденту і появи відео в мережі він прокоментував ситуацію, заявивши, що дуже часто потрапляє в подібні скандали. Кіркоров в інтерв'ю россійським ЗМІ назвав скривджену фанатку "хворою жінкою", на яку нема сенсу звертати увагу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Алла Пугачова потрапила в скандал через плагіат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?