"Андроїд-Колядник": українці створили унікальну програму для смартфонів
Категорія
Технології
Дата публікації

"Андроїд-Колядник": українці створили унікальну програму для смартфонів

"Андроїд-Колядник": українці створили унікальну програму для смартфонів
Джерело:  КУРС

Студенти з Івано-Франківська, Тарас Сливка та Северин Пархоменко, створили першу в Україні програму для смартфонів, яка дозволяє вивчити і прослухати велику кількість українських народних пісень і колядок.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Kurs.

Читайте також: Китайці вигадали хитрий спосіб заманювання клієнтів

Автори програми запустили додаток на безкоштовній основі - основною метою для них є розвиток українських традицій, а не заробіток. "Колядник" на телефон вони почали розробляти ще в 2014 році. За кілька років їм вдалося максимально допрацювати програму, в яку було внесено кілька розділів для прослуховування музичних записів.

"На даний момент технічно "Колядник" переписаний і відповідає всім параметрам мобільної розробки сучасного світу. Можливо, візуальна частина не є ідеалом, але це не велика біда", - коментують свою програму розробники.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що компанія Samsung створила унікальний одяг для зарядки смартфонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?