Різдвяне перемир'я на Донбасі: штаб АТО озвучив втрати ЗСУ
Категорія
Події
Дата публікації

Різдвяне перемир'я на Донбасі: штаб АТО озвучив втрати ЗСУ

Різдвяне перемир'я на Донбасі: штаб АТО озвучив втрати ЗСУ
Джерело:  online.ua

На Донбасі майже добу протрималося перемир'я, після чого бойовики знову стали обстрілювати позиції українських військових. В результаті цього був поранений один боєць ЗСУ при виконанні бойового завдання - його екстрено госпіталізували в військово-медичний заклад.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-центру штабу АТО.

Читайте також: Український снайпер ліквідував російського військового на Донбасі: опубліковано відео

За минулу добу, 7 січня, ворог пішов на чергові провокації на багатьох ділянках лінії зіткнення. На Донецькому напрямку бойовики з 82-мм мінометів і стрілецької зброї вели вогонь по позиціях українських захисників біля Верхньоторецька - в сторону бійців ЗСУ випустили півтора десятка мін.

Також лідер руху "Карпатська Січ" Тарас Деяк на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив, що на Різдво в зоні АТО від кульового поранення помер український військовослужбовець Василь Гринь. Він був родом з села Батрадь Берегівського району Закарпатської області. 1 січня загиблий боєць відзначив своє 21-річчя.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як бойовики на Донбасі використовують перемир'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?