"Золотий глобус-2018": переможці престижної премії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Золотий глобус-2018": переможці престижної премії

"Золотий глобус-2018": переможці престижної премії
Джерело:  online.ua

У неділю, 7 січня, в Лос-Анджелесі відбулася 75-та церемонія нагородження преміями "Золотий глобус". У 2018 році головною темою вечора став дрес-код "total black" - багато зірок прийшли на захід в чорних нарядах, в знак протесту проти сексуальних домагань, які стали головним скандалом в Голлівуді в 2017 році, про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт премії.

Читайте також: M1 Music Awards 2017: переможці найпрестижнішої музичної премії

Головним тріумфатором "Золотого глобуса-2018" стала картина "Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі" - фільм про жінку, яка бореться з владою за справедливість, отримав чотири почесні статуетки з шести номінацій і став кращим драматичним фільмом року.

"Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі"

"Кращим мюзиклом / комедією" стала картина "Леді Берд", а кращим режисером визнаний Гільєрмо дель Торо за фільм "Форма води" - ця нагорода стала першою в його кар'єрі.

Гільєрмо дель Торо

"Кращою драматичною актрисою" стала Френсіс Макдорманд за роль у фільмі "Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі". Приз як "Кращий актор драматичного фільму" отримав Гарі Олдман, що зіграв в картині "Темні часи".

Статуетки премії "Золотий глобус-2018" також отримали Сірша Ронан і Джеймс Франко, які стали найкращою актрисою і актором в категорії мюзикл/комедія.

Сірша Ронан

Серіал "Розповідь служниці" отримав премію як кращий драматичний серіал року, а актриса Елізабет Мосс, яка зіграла в ньому головну роль, стала найкращою актрисою драматичного серіалу. Статуетку як "Кращий анімаційний фільм" отримав мультфільм "Таємниця Коко".

Елізабет Мосс и продюсер Брюс Міллер

Як повідомляв ONLINE.UA, в 2017 році тріумфатором "Золотого глобуса" стала трагікомедія "Ла-Ла Ленд".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?