Відома українська тенісистка стала четвертою ракеткою світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відома українська тенісистка стала четвертою ракеткою світу

Відома українська тенісистка стала четвертою ракеткою світу
Джерело:  online.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна після перемоги на турнірі WTA в Брісбені піднялася в рейтингу Жіночої тенісної асоціації на дві позіцїі. Вона увійшла в ТОП-5 кращих тенісисток світу, в якому посіла четверте місце.

Оновлений рейтинг WTA був опублікований на офіційному сайті організації 8 січня, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Світоліна претендує на звання тенісистки року

Завдяки отриманому титулу в Брісбені Світоліна братиме участь на першому великому шоломі сезону-2018 під четвертим номером, що дозволить їй отримати легшу сітку.

Лідером рейтингу WTA, як і раніше, залишилася румунська тенісистка Сімона Халеп. Друге місце займає Кароліна Возняцкі з Данії. Також в ТОП-5 кращих ракеток світу увійшли Гарбін'є Мугуруса з Іспанії і Вінус Вільямс з США, вони займають 3-ю і 5-ю позиції відповідно.

У рейтинг WTA в 2018 році увійшли ще три українські тенісистки: Леся Цуренко, Катерина Козлова і Катерина Бондаренко. Вони займають 43-е, 88-е і 94-е місця відповідно.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Світоліна знялася у пікантній фотосесії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?