У світі пройшов масштабний пікантний флешмоб: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У світі пройшов масштабний пікантний флешмоб: з'явилися фото

У світі пройшов масштабний пікантний флешмоб: з'явилися фото
Джерело:  Reuters

У неділю, 7 січня, у багатьох великих містах світу пройшов масштабний флешмоб під назвою "В метро без штанів". До акції долучилися жителі Парижа, Берліна, Нью-Йорка, Мюнхена, Торонто, Праги та інших міст.

Фото з акції були опубліковані в соцмережах, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: "Народився Бог на санях": чиновники креативно привітали українців з Різдвом

Свій початок флешмоб бере ще в 2002 році - тоді в ньому взяли участь 7 осіб. Його запустила арт-компанія Improv Everywhere. Певної мети у акції немає, але жителі всього світу активно підтримують її. На сьогоднішній день флешмоб "У метро без штанів" проводиться в 60-ти містах світу, а число учасників в ньому досягає десяткі тисяч.

Головною умовою акції є проїзд в метро без штанів і спідниць. Саме в такому вигляді, в верхньому одязі і нижній білизні, жителі багатьох міст зранку 7 січня вийшли з дому і цілий день ходили по вулицях. При цьому вони намагаються вести себе природно, не дивлячись на подив перехожих, що не приймають участь в акції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в грудні 2017 року київському метрополітені гуляв голий чоловік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?