Вибух авто на Бессарабці: постраждала модель вперше розповіла про свій стан здоров'я
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух авто на Бессарабці: постраждала модель вперше розповіла про свій стан здоров'я

Вибух авто на Бессарабці: постраждала модель вперше розповіла про свій стан здоров'я
Джерело:  online.ua

Українська модель Наталія Целовальникова вперше вийшла на зв'язок після вибуху авто в Києві і розповіла, як відчуває себе після події.

Свій пост модель розмістила на сторінці своєї матері в соцмережі, так як поліція ще не повернула жінці її гаджети, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Вибух авто в Києві: екс-чоловік постраждалої розповів деталі

Зокрема, Целовальникова розповіла, що у неї переломи руки і ноги, але вона не втрачає оптимізму і вірить в швидке одужання. За словами Наталії, весь час після вибуху вона провела в лікарні на лікуванні, але не втратила оптимізму і віри в майбутнє.

 Наталія Целовальникова з матір'ю

Наталія написала, що тільки недавно прочитала коментарі в соцмережах з приводу події. Вони до сліз вразили жінку, на адресу якої співчуваючі українці висловили багато теплих слів. Також Целовальникова зазначила, що від душі посміялася над так званими "Шерлок Холмсами", які висловлювали свою думку про те, як модель виявилася в машині Тимура Махаурі.

Нагадаємо, постраждала під час вибуху автомобіля в Києві Наталія Целовальникова перенесла вісім операцій з пересадки шкіри. У неї були зафіксовані опіки 40% тіла. Одне око в Наталії практично не бачить. Крім того, у моделі два переломи стегна і кисті, але лікарям вдалося зберегти жінці ногу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше підривника авто Махаурі на Бессарабці зафіксували відеокамери.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?