Справа по держзраді екс-"міністра" Криму: суд виніс рішення
Категорія
Події
Дата публікації

Справа по держзраді екс-"міністра" Криму: суд виніс рішення

Справа по держзраді екс-"міністра" Криму: суд виніс рішення
Джерело:  online.ua

У понеділок, 8 січня, в Херсоні відбулося судове засідання щодо обрання запобіжного заходу екс-"міністру" окупованого Криму Петру Михальчевському, якого підозрюють в державній зраді. За рішенням суду Міхальческого заарештували на один місяць.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури АР Крим Тетяна Тихончик, передає ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

Читайте також: У Кабміні затримали російського шпигуна: з'явилася реакція Кремля

Повідомляється, що представники прокуратури Криму наполягали на арешті Михальчевського терміном на 60 днів. Сам Михальчевський своєї провини не визнає.

Слід додати, що Михальчевському інкримінується стаття 111 КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років. Його підозрюють в сприянні діяльності російській владі, спрямованої на підрив територіальної цілісності України, а також у сприянні в проведенні референдуму в Криму.

Нагадаємо, Петро Михальчевський був "міністром охорони здоров'я" окупованого Криму в 2014 році. Пізніше окупаційна влада звинуватила його в корупції, після чого Міхальчевський пішов у відставку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Міхальчевського затримали в Києві 5 січня 2018 року. У той же день йому було пред'явлено підозру в зраді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?