У Львові жінка збила патрульного і півкілометра протягнула його на капоті: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові жінка збила патрульного і півкілометра протягнула його на капоті: з'явилося відео

У Львові жінка збила патрульного і півкілометра протягнула його на капоті: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У неділю, 7 січня, у Львові сталася резонансна ДТП - жінка за кермом Peugeot 208 збила поліцейського і майже 500 метрів протягнула його на капоті. Інцидент стався на вулиці Генерала Чупринки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр патрульної поліції Львівської області.

Читайте також: У Москві пасажирський автобус влетів в підземку, багато загиблих: фото і відео

За даними правоохоронців, на момент події винуватиця перебувала у стані наркотичного сп'яніння. Також наголошується, що спочатку патрульний зупинив авто з порушницею за те, що Peugeot 208 виїхав на трамвайну колію по зустрічній. На вимогу поліції жінка відмовилася пред'являти документи і навмисне рушила з місця.

В результаті вона збила одного правоохоронця, а після наїхала на другого. Він впав на капот машини, яка протягнула його по дорозі майже півкілометра. Після цього водійка скинула патрульного з авто і зникла в невідомому напрямку. Поліцейського з місця події забрала швидка - у нього зафіксовані численні забої та перелом руки.

Правоохоронці повідомили, що пізніше автомобіль порушниці був виявлений на одній з вулиць Львова. Особистість винуватиці ДТП з патрульним також встановлена - нею виявилася 26-річна місцева жителька, яка вже неодноразово порушувала правила дорожнього руху.

У мережі з'явилося відео, як правопорушниця мчить по дорозі з поліцейськім на капоті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в справі винуватиці кривавого ДТП в Харкові з'явилися пом'якшувальні обставини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?