Як зустрічали Новий рік-2018 у Києві: з'явилося вражаюче відео з висоти
Категорія
Україна
Дата публікації

Як зустрічали Новий рік-2018 у Києві: з'явилося вражаюче відео з висоти

Як зустрічали Новий рік-2018 у Києві: з'явилося вражаюче відео з висоти
Джерело:  online.ua

Святкові гуляння у новорічну ніч на Софійській площі у Києві в 2018 році побили рекорд - в центрі української столиці зібралося майже 130 тисяч киян і гостей міста.

Вражаюче відео, яке зняли з висоти пташиного польоту, було опубліковано на сторінці організатора святкових гулянь в столиці Folk Ukraine, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Найоригінальніші і незвичайні новорічні ялинки в світі: вражаючі фото і відео

Новорічні гуляння на Софійській площі у Києві почалися о 20:00 31 грудня. Їх відкрив гімн України, після чого почався великий святковий концерт, на якому виступили популярні українські артисти.

Пік новорічних гулянь наступив опівночі, коли люди, затамувавши подих, загадали головне бажання, і почали святкувати Новий рік. Багато з них опублікували в соцмережах безліч фото з Софійській площі, зізнавшись, що все життя мріяли зустріти Новий рік біля головної ялинки країни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як виглядають новорічні ялинки в різних містах України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?