Вбивство правозахисниці під Києвом: поліція затримала підозрюваного
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство правозахисниці під Києвом: поліція затримала підозрюваного

Вбивство правозахисниці під Києвом: поліція затримала підозрюваного
Джерело:  online.ua

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС України.

Читайте також: Резонансне вбивство правозахисниці під Києвом: з'явилися нові деталі і відео

Інформацію про затримання підозрюваного у вбивстві Ноздровської підтвердив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Він написав на сторінці відомства в соцмережі, що стосовно затриманого у слідства є більш ніж вагомі аргументи. Голова МВС пообіцяв оприлюднити ім'я підозрюваного у вбивстві Ірини 9 січня, після закінчення слідчих дій.

"Щодо затримання підозрюваного у вбивстві Ірини Ноздровської: Докази більш ніж вагомі.‬ Не потрібно домислів – інформація буде повністю оприлюднена після закінчення слідчих дій – завтра.‬
‪Поліцейським дякую за службу!", - написав Аваков.

Раніше заступник Авакова Сергій Яровий повідомляв, що в розслідуванні вбивства Нозровської  задіяно близько 300 співробітників Нацполіціі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше поліція встановила причину смерті Ірини Ноздровської  - жінка померла від множинних колото-різаних ран.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?