Нове поповнення в королівській родині: онука Єлизавети II вагітна
Категорія
Світ
Дата публікації

Нове поповнення в королівській родині: онука Єлизавети II вагітна

Нове поповнення в королівській родині: онука Єлизавети II вагітна
Джерело:  The Guardian

У 2018 році в британській королівській сім'ї очікується нове поповнення - онука Єлизавети II Зара Тіндалл вагітна другою дитиною. Малюк стане 19-м претендентом на королівський трон країни і сьомим правнуком королеви.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Читайте також: Весілля принца Гаррі і Меган Маркл: нові подробиці

Представник Букінгемського палацу підтвердив інформацію про вагітність онука Єлизавети II. Він заявив, що члени королівської сім'ї та сама королева були раді почути цю звістку.

Сьомий правнук Єлизавети II з'явиться на світ влітку 2018 року. Він стане другою дитиною у Зари Тіндалл і її чоловіка Майка - подружжя вже виховує 3-річну дочку Мію Грейс.

Слід додати, що Зара Тіндалл є старшою дочкою принцеси Анни - єдиної доньки королеви Єлизавети II. Вона є професійною спортсменкою. У 2012 році Зара завоювала "срібло" на Олімпіаді на змаганнях з кінного спорту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кейт Міддлтон і принц Вільям стануть батьками втретє- їхній малюк народиться в квітні 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?