Вбивство Ноздровскої під Києвом: підозрюваний залишив записку
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Ноздровскої під Києвом: підозрюваний залишив записку

Вбивство Ноздровскої під Києвом: підозрюваний залишив записку
Джерело:  fakty.ua

Юрій Россошанський, якого затримали за підозрою у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровскої, залишив записку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Факти".

Читайте також: Резонансне вбивство правозахисниці під Києвом: з'явилися нові деталі і відео

Відзначається, що про розслідування розповіла дружина затриманого Ольга, яка пояснила, що той вирішив взяти провину за злочин на себе, а також залишив інструкції, де його ховати.

"Беззаконня і бездіяльність влади в нашій країні довели мене до крайності. Я так жити не хочу. Все одно повісять вбивство цієї бридкої підлої брехливої юристки-активістки на мене. Головне, щоб не чіпали ні дружину, ні друзів, ні наших рідних. Нехай краще звинувачують мене. Хоча я цього не робив", - написав Юрій Россошанський в записці.

Він також зазначив, що вбита сама стала причиною своєї смерті, оскільки забагато знала про чиновників і політиків, проте, Россошанський не зміг терпіти "цькування" його сім'ї. "Брехня і наклеп мене дістали. Я все життя був чесним сім'янином, трудівником", - підкреслив він.

Нагадаємо, що Юрій Россошанський є батьком Дмитра Россошанського, який два роки тому на смерть збив сестру вбитої правозахисниці.

Як повідомляв ONLINE.UA, Ірина Ноздровська пропала в кінці грудня, після чого її тіло виловили в річці під Києвом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?