У Києві відбудеться новорічне шоу «Опера на льоду»
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві відбудеться новорічне шоу «Опера на льоду»

У Києві відбудеться новорічне шоу «Опера на льоду»
Джерело:  online.ua

13 січня 2018 року в Палаці Спорту відбудеться новорічне шоу «Опера на льоду» за участю зірок фігурного катання і оперних співаків у супроводі оркестру «НАОНИ».

Ви почуєте попурі світових музичних шедеврів: «Лускунчик» Чайковського, «Ромео і Джульєтта» Прокоф'єва, «Кармен» Бізе, «Арія цариці ночі» з опери «Чарівна флейта» Моцарта та інші.

Читайте також: Євробачення-2018: названі імена ведучих

У шоу будуть представлені блискучі номери всіх видів фігурного катання і унікальна майстерність наших, українських фігуристів! Будуть виконані - романтичні танцювальні номери, найскладніші елементи спортивного катання. Також акробатичні трюки під куполом палацу, виконані без страхування, в супроводі магічних відео-проекцій на льоду та екрані.

Маштабні декорації відтворять в залі атмосферу розкішного оперного театру. Динамічні відео-декорації за одну мить зможуть переносити аудиторію залу з епохи Відродження в палаци Європи XVIII-XIX століть, з квітучого лугу на блискучі хвилі теплого моря.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, відома українська співачка записала потужний кліп на пісню-молитву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?