В Україні почалися протести проти нових митних правил: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні почалися протести проти нових митних правил: опубліковано відео

В Україні почалися протести проти нових митних правил: опубліковано відео

На кордоні з Польщею у Львівській та Волинській областях перекрили кілька важливих доріг в знак протесту проти нових митних правил на ввезення товарів в Україну.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Нацполіціі.

Читайте також: Українська митниця заборонила ввезення товарів майже 1,2 тис фірм

Відзначається, що поруч з пунктами пропуску на автодорогах "Шегині-Медика", "Рава-Руська-Гребенне" і "Ягодин-Дорогуйск" люди безперервно ходять по пішохідних переходах, заважаючи проїзду транспортних засобів.

Правоохоронці змогли домовитися з протестувальниками біля пункту "Шегині", що вони будуть щопівгодини пропускати по 10 авто, щоб не розгорівся скандал з бажаючими перетнути кордон.

Як повідомляв ONLINE.UA 1 січня 2018 року набули чинності нові митні правила, - безмитно можна ввозити в Україну товари на суму в менш 500 євро (1000 євро в аеропортах), якщо громадянин був відсутній в Україні більше доби і перетинає кордон не частіше одного разу в 72 години.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?