Куди піти у Києві на вихідних: найцікавіші події 13 та 14 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Куди піти у Києві на вихідних: найцікавіші події 13 та 14 січня

Куди піти у Києві на вихідних: найцікавіші події 13 та 14 січня
Джерело:  online.ua

Довгоочікувані новорічні та різдвяні гуляння дуже швидко проходять, але ще так хочеться відчути казкову атмосферу свята. Концерти, фестивалі, новорічні шоу - ONLINE.UA пропонує до вашої уваги підбірку цікавих подій, які відбудуться у Києві 13 та 14 січня.

Столичний Різдвяний Фестиваль

Киян та гостей столиці запрошують 13 січня на перший Столичний Різдвяний Фестиваль. Фестиваль відбудеться на Поштовій Площі. Організатори обіцяють святковий концерт, контактний зоопарк, розваги та подарунки для дітей, найдовший різдвяний хоровод, кухня, різдвяні локації та фотозони. А також різдвяний вертеп, благодійний ярмарок, фестиваль пирогів та печива!

Ціна: безкоштовно

Останні святкові концерти на Софійській площі

Не пропустіть останні святкові новорічні концерти, які відбудуться цими вихідними на Софійській площі.

13 січня: 17:00 - щедрування та KoloYolo, 18:00 - АССА, 19:15 - Brunettes Shoot Blondes, 20:00 - The Doox, 21:00-22:00 DJ.

14 січня: 18:00 Державний естрадно-симфонічний оркестр України.

Ціна: безкоштовно

Новорічне шоу «Опера на льоду»

13 січня у Палаці Спорту відбудеться новорічне шоу «Опера на льоду» за участю зірок фігурного катання і оперних співаків у супроводі оркестру «НАОНИ».

Ви почуєте попурі світових музичних шедеврів: «Лускунчик» Чайковського, «Ромео і Джульєтта» Прокоф’єва, «Кармен» Бізе, «Арія цариці ночі» з опери «Чарівна флейта» Моцарта та інші

Ціна: 400-750 грн.

Кіно-вечір «Один Вдома» 1-2

14 січня, у розпал веселих свят, відвідайте антикафе «Олень і чай» для перегляду кращих новорічних комедій «Один вдома» та «Один вдома 2» у комфортній і затишній обстановці.

Ціна: 100 грн.

Ніч кіно: Гаррі Поттер

Кіномани у захваті! У суботу, 13 січня відбудеться марафон фільмів про Гаррі Поттера. Розповідь про маленького чарівника і його друзів зачарував увесь світ ще в далекому 2001. І продовжує це робити досі.

До вашої уваги:

1. Гаррі Поттер і філософський камінь.
2. Гаррі Поттер і таємна кімната.
3. Гаррі Поттер і в'язень Азкабану.

Ціна: 130 грн.

Як повідомляв ONLINE.UA, святкові гуляння у новорічну ніч на Софійській площі у Києві в 2018 році побили рекорд — в центрі української столиці зібралося майже 130 тисяч киян і гостей міста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?