Друзі у пріорітеті: Facebook змінює стрічку новин
Категорія
Технології
Дата публікації

Друзі у пріорітеті: Facebook змінює стрічку новин

Друзі у пріорітеті: Facebook змінює стрічку новин
Джерело:  online.ua

Соціальна мережа Facebook впроваджує зміни в алгоритм роботи стрічки, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Марка Цукерберга.

За словами засновника та керівника соцмережі, вже невдовзі новин Медіа та Бізнес компаній поменшає, натомість дописи друзів матимуть певний пріоритет.

"Нещодавно ми отримали відгуки від нашого співтовариства про те, що загальнодоступний вміст - публікації від компаній, брендів та медіа - витісняє особисті моменти, які змушують нас більше підключатися один до одного. Перші зміни, які ви побачите, з'являться в каналі новин, де ви матимете більше дописів від ваших друзів, родини та спільнот", - написав засновник соцмережі.

Читайте також: Популярний мессенджер WeChat стане офіційною ID-системою в Китаї

За словами Цукерберга, на впровадження змін піде кілька місяців і вони стосуватимуться не лише стрічки новин.

"Це має сприяти більш змістовній взаємодії людей. Загальнодоступний контент, який ви бачите, буде мати відповідний стандарт... І якщо ми все зробимо правильно, я вірю, що це також буде корисним для нашої спільноти та нашого бізнесу в довгостроковій перспективі", - сказав засновник Facebook.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, 15 грудня, користувачі Facebook зазнали масової атаки нового небезпечного вірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?