Вкрали і загубили: невдале пограбування готелю в Парижі
Категорія
Події
Дата публікації

Вкрали і загубили: невдале пограбування готелю в Парижі

Вкрали і загубили: невдале пограбування готелю в Парижі
Джерело:  Reuters

Французька поліція повернула всі коштовності, які банда злодіїв намагалася викрасти з магазину висококласного готеля Paris Ritz.

Про це виданню Reuters повідомило джерело, близьке до розслідування, передає ONLINE.UA.

Гучне пограбування готелю Ritz у Парижі сталось ввечері 10 січня. Троє невідомих у масках розбили вітрини з ювелірними прикрасами і забрали коштовностей на майже 4,5 мільйона євро. Проте далеко втекти з награбованим зловмисникам не вдалось.

Тікаючи з місця злочину, один з грабіжників загубив сумку з коштовностями.

Читайте також: В країні ЄС вкрали одну з найдорожчих пляшок горілки в світі

"Я можу підтвердити, що всі викрадені ювелірні вироби були знайдені в мішку співробітниками міліції", - сказано в повідомленні.

Раніше оголошена сума у розмірі 4,5 мільйонів євро (5,42 мільйони доларів США), пов'язана з загальною вартістю ювелірних виробів. Двоє нападників досі перебувають у розшуку.

Готель, який зараз належить єгипетському мільярдеру Мухаммеду аль-Файєду, вперше був відкритий у 1898 році і був першим паризьким готелем, який похвалився електрикою на всіх поверхах та ванних кімнатах, що знаходилися всередині приміщень.

Серед знаменитостей, які побували у готелі Ritz, принцеса Діана та письменник Ернест Хемінгуей.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, сина нардепа від Радикальної партії затримали за пограбування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?