У США помер дворазовий володар премії "Оскар"
Категорія
Світ
Дата публікації

У США помер дворазовий володар премії "Оскар"

У США помер дворазовий володар премії "Оскар"

В американському штаті Каліфорнія пішов з життя відомий британський художник-постановник Теренс Марш. Володар двох премій "Оскар" помер на 87-му році життя після тривалої боротьби з раком.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Hollywood Reporter.

Читайте також: Помер легендарний астронавт, що побував на Місяці

За даними джерела, Теренс Марш помер ще 9 січня, але тільки зараз ця інформація була оприлюднена в ЗМІ. Причиною смерті легендарного художника-постановника стала смертельна хвороба, яку оскароносний творець фільмів намагався вилікувати протягом чотирьох років.

"Оскари" Теренс Марш отримав за роботу над фільмом "Доктор Живаго" в 1965 році і за участь в створенні картини "Олівер!" в 1968 році. На його рахунку є також безліч картин, які відомі в усьому світі. В їх число входять: "Втеча з Шоушенка", "Зелена миля", "Основний інстинкт". Останньою картиною у фільмографії Маршу став фільм "Час пік-2", який вийшов на екрани в 2001 році.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії помер відомий радянський сатирик Михайло Державін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?