Плагіат Пугачової: стала відома розв'язка скандалу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Плагіат Пугачової: стала відома розв'язка скандалу

Плагіат Пугачової: стала відома розв'язка скандалу
Джерело:  online.ua

Скандальна ситуація, в яку потрапила Алла Пугачова після прем'єри нової пісні "Я літала", була вирішена мирним шляхом. У пісні з'явився співавтор в особі композитора Ігоря Саруханова.

Про це Олег Владі, авто пісні Пугачової, і Саруханов повідомили на своїх сторінках у соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Сольна кар'єра Насті Каменських: співачку звинуватили в плагіаті, відео

"Я щиро радий тому, що в моїй країні народилося плем'я талановитих і відповідальних музикантів! Помилку можуть допустити все, але коли людина визнає її і першою робить крок на зустріч, неможливо на благородство не відповісти благородством. Спасибі волі випадку за те, що у мене з'явився молодий і вже відомий співавтор, а у нас разом народилася відмінна пісня - "Я літала". Можливо, це тільки початок нашої співпраці", - написав Саруханов.

Олег Владі та Ігор Саруханов

Слід додати, що раніше Ігор Саруханов пригрозив Владі судом за привласнення авторства своєї пісні, яку він написав ще 15 років тому. Плагіатний скандал вирішили швидко - відтепер авторські відрахування за нову пісню Пугачової отримуватимуть два учасника, Олег Владі і Ігор Саруханов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в плагіаті звинуватили українську співачку Ані Лорак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?