Блокування мобільного зв'язку на Донбасі: названа справжня причина
Категорія
Події
Дата публікації

Блокування мобільного зв'язку на Донбасі: названа справжня причина

Блокування мобільного зв'язку на Донбасі: названа справжня причина
Джерело:  online.ua

Причиною блокування мобільного зв'язку українського оператора МТС на Донбасі стало рішення ватажків так званих республік заробити на власному зв'язку.

Про це написав відомий журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У бойовиків на Донбасі виникли серйозні проблеми з мобільним зв'язком

"На території, підконтрольній "ДНР ", бойовики нарешті все ж відключили МТС. До цього йшло давно, чутки, що скоро відключать, ходили ще з літа, і ось тепер це сталося. Ватажки "ДНР", зрозуміло, звинувачують у всьому українську сторону і українського оператора, але ініціатива по вигнанню МТСу з Донецька належить саме їм", - написав у своєму пості Казанський.

Журналіст послався на повідомлення "польового командира ДНР" Олександра Ходаковського, який написав в соцмережах про те, що "влада республіки вирішила не відновлювати ворожий МТС". Тепер, за словами Казанського, на окупованому Донбасі працюють тільки оператори окупантів "Фенікс" і "Лугаком", які не витримують навантаження і працюють з великими перебоями.

"Словом, люди залишилися без нормального мобільного зв'язку. Із зовнішнім світом їм тепер можна зв'язатися тільки через інтернет. Ну, нічого, зате республіка народна", - підкреслив у своєму пості журналіст.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що оператор мобільного зв'язку Vodafone України заявив про переведення ряду користувачів з окупованих територій на новий тариф, при цьому, зарахувавши Авдіївку до числа непідконтрольних міст.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?