Захист прав дітей-сиріт: Порошенко підписав важливий закон
Категорія
Україна
Дата публікації

Захист прав дітей-сиріт: Порошенко підписав важливий закон

Захист прав дітей-сиріт: Порошенко підписав важливий закон
Джерело:  online.ua

Український голова Петро Порошенко підписав закон щодо захисту прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У документі прописані заходи посилення захисту їх особистих і майнових прав.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента України.

Читайте також: Порошенко підписав закон, який спрощує ведення бізнесу

Зокрема, новий закон про захист прав дітей-сиріт передбачає введення виплати грошової компенсації за отримання належного їм житла. Також в документі прописано доручення Кабміну про підвищення соціальної допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування.

Крім цього, новий закон передбачає щорічне включення в бюджет України статті про фінансування будівництва групових будинків, будинків проживання з підтримкою, житла для дитячих будинків сімейного типу та соціального житла, в тому числі для дітей з інвалідністю.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко підписав закони про посилення покарання за несплату аліментів і про протидію домашньому насильству.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?