Електрокар Tesla став найшвидшим бронеавтомобілем в світі: опубліковано відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Електрокар Tesla став найшвидшим бронеавтомобілем в світі: опубліковано відео

Електрокар Tesla став найшвидшим бронеавтомобілем в світі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

На базі електромобіля Tesla Model S створено найшвидший броньований автомобіль в світі. Його розробником стала американська компанія Armormax.

Відео випробувань найшвидшого в світі бронеавтомобіля опубліковано на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Tesla побудувала пересувний будинок з сонячними панелями: опубліковані фото

Відомо, що броньований електрокар Tesla розганяється до 250 км/год, а його максимальний запас ходу на одній зарядці становить більше 400 км.

Відзначається, що бронювання авто інженери виконали за допомогою ламінованого синтетичного волокна і особливого балістичного сплаву, повністю відмовившись від сталі. Вікна броньованого автомобіля Tesla оснастили багатошаровим оргстеклом і ламінованим полікарбонатом, а кузов посилили особливим волокном, завдяки чому бронеавтомобіль може витримати влучення в корпус куль великокаліберної зброї.

Повідомляється також, що маса броньованого автомобіля стала всього на 250 кілограмів більше стандартного (2289 кілограмів). Інші змінені показники броньованого електрокару Tesla Model S в кампаніі не повідомили.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американська компанія Tesla Motors презентувала прототип першої електричної вантажівки Tesla Semi Truck.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?