На Донбасі бойовики обстрілюють сили АТО з забороненої артилерії: є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі бойовики обстрілюють сили АТО з забороненої артилерії: є поранені

На Донбасі бойовики обстрілюють сили АТО з забороненої артилерії: є поранені
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 13 січня, бойовики шість разів порушили режим перемир'я і вперше в 2018 році грубо порушили Мінські домовленості, відкриваючи вогонь з заборонених артилерійських систем. В результаті обстрілу один український боєць отримав бойову травму - він був екстрено госпіталізований в медустанову.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-центру штабу АТО.

Читайте також: Як бойовики на Донбасі використовують перемир'я: штаб АТО привів обурливі факти

На Луганському напрямку на підступах до Новолуганського було зафіксовано п'ять розривів від мінометів 82-мм калібру. На Донецькому напрямку ворог вів вогонь з артилерійської установки 122-мм калібру, важких мінометів і гранатометів на Приазов'ї. В районі Павлопіля бойовики обстріляли сили АТО з 120-мм мінометів, а в районі шахти Бутівка застосовували гранатомети і ПТРД.

Відзначається, що активність російсько-окупаційних військ на Донбасі була зафіксована в першій половині дня. Весь вечір і всю ніч бойовики дотримувалися перемир'я.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики ЛНР приховують втрати в своїх рядах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?