Величне видовище: бійці АТО показали відео нічних тактичних навчань
Категорія
Україна
Дата публікації

Величне видовище: бійці АТО показали відео нічних тактичних навчань

Величне видовище: бійці АТО показали відео нічних тактичних навчань
Джерело:  online.ua

Бійці АТО провели нічні тактичні навчання зі стрільби з артилерійської зброї.

Відповідне відео опублікувала в соцмережі 93 окрема механізована бригада (ОМБр), передає ONLINE.UA.

Читайте також: Ескалація: ОБСЄ стурбована ситуацією на Донбасі

Українські військові самі називають ці навчання величним видовищем. Їх повністю підтримують українці, які прийшли в захват від побачених бойових навчаннь українських захисників.

На кадрах відображено, як небо, в прямому сенсі слова, розривається від найсильніших залпів, які супроводжуються яскравим світінням. За перший день після публікації ролика його переглянули понад п'ять тисяч осіб.

Слід додати, що 93-я ОМБр бере активну участь у військовому конфлікті на Донбасі. За час проведення АТО бригада приймала участь в боях за звільнення багатьох населених пунктів. У їх числі: Селидове, Українськ, Карлівка, Нетайлове, Первомайське, Піски, Авдіївка, Кримське (Бахмутська траса). Бійці даної бригади також брали активну участь у боях за Донецький аеропорт.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін розповів, як бачить розвиток ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?