В Європі жорстоко вбили ветерана АТО: з'явилися подробиці і фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Європі жорстоко вбили ветерана АТО: з'явилися подробиці і фото

В Європі жорстоко вбили ветерана АТО: з'явилися подробиці і фото
Джерело:  online.ua

На островах Гернсі, що входять до складу Британії, жорстоко вбили екс-учасника АТО - громадянина Латвії Міка Алпса, який входив до складу 8-го окремого батальйону Української добровольчої армії.

Про це повідомляється на сторінці батальйону в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Під Києвом вбили Аміну Окуеву: Турчинов назвав винуватця

У повідомленні говориться, що перед вбивством Міка катували, а після цього спалили в машині, яку він віз на Донбас для потреб українських військових. Відзначається, що друг Мік, як називали латвійця в батальйоні, знаходився в АТО протягом останніх двох років.

Також представники батальйону підкреслюють, що Міка Алпса вбили на островах, населення яких складає менше 70 тисяч чоловік. На тій території всі один одного знають, тому жорстоке вбивство там вважається дуже резонансним злочином.

"Сицилійська мафія - дитячий садок порівняно з тими методами, які використовує Кремль для реалізації своїх імперських цілей. Для них немає різниці де вбивати - або на сході України, або в центрі Європи. І вони не зупиняться", - йдеться в повідомленні батальйону, в склад якого входив убитий Мік Алпс.

Як повідомляв ONLINE.UA, в грудні 2017 року під час пограбування ювелірного салону під Києвом вбили ветерана АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?