Достроково переміг: Google назвав переможця виборів президента РФ у 2018 році
Категорія
Світ
Дата публікації

Достроково переміг: Google назвав переможця виборів президента РФ у 2018 році

Достроково переміг: Google назвав переможця виборів президента РФ у 2018 році
Джерело:  online.ua

У популярному пошуковику Google з'явилася інформація про переможця на виборах президента Росії в 2018 році. Ресурс на запит про вибори видає, що на них достроково переміг Путін.

При цьому пошукова система Google показує дані про Путіна- "переможця" по різним варіантам запиту, причому не тільки на російській, а й на англійській мові, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Собчак виступила з гучною заявою по Україні

Користувачі мережі вважають, що раніше хтось відредагувал статтю про президентські вибори в Росії в "Вікіпедії", звідки збирають інформацію інструменти Google. У матеріалі могли вказати "результати" виборів, які ще не відбулися.

У той же час інші користувачі соцмереж обурені тим, що відбувається. Вони вважають, що навіть штучний інтелект компанії Google вказує на "прозорість" російських виборів, результати яких вже давно визначені.

Слід додати, що вибори президента Росії будуть проходитиме 18 березня 2018 року. Чинний президент РФ Володимир Путін буде приймати в них участь як самовисуванець.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін різко висловився про опозиціонера Олексія Навального, якого не допустили до виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?